NÄR VI BÖRJADE STEKA

HAMBURGARE I GÖTEBORG

 
 

Det var i Maj 2013, efter år av drömmar, månader av hårt slit, sömnlösa nätter och en hel del finlir som vi öppnade dörrarna för första gången på Skanstorget. Vi, två barndomsvänner från Göteborg, hade satsat allt och lite till för att förverkliga vår dröm om att servera den perfekta burgaren. Vår vision var att erbjuda Göteborgs bästa burgare, gjord på de finaste råvarorna till ett schysst pris för både gäst och miljö. För att skapa den perfekta burgaren så krävs det många saker, men framför allt är det kvalitén på köttet, brödet och ration mellan dem som vi anser vara det avgörande. Vi använder oss enbart av svenskt kött och vi har tagit fram ett eget bröd speciellt anpassat för våra saftiga burgare.

Hållbarhet har alltid varit ett ledord i vår filosofi och vi har idag kan du få aööa våra burgare med växtbaserade puck. Vi tycker att vi i dagens samhälle behöver äta mer växtbaserat och mindre kött, och när man väl äter kött så skall det vara svenskt kött.

 
 

Johan Svensson & Björn Jansson

Foto: Jacob Karström

JOHAN-BJO%CC%88RN.jpg